Behandlingar

Välkommen till Chakrilin!Var så god och välj den behandling som passar just dig!


Boka via:   

eller ring:


076-765 05 55 Massagebehandlingar

 

Klassisk Massage 30 min 380kr.

Klassisk Massage 50 min 480kr.

Klassisk Massage 70 min 580kr.

En djupgående, cirkulationshöjande massage där jag jobbar muskulärt med strykningar, knådningar och tryck. Skönt på stela och ömma muskler.

 

Taktil Stimulering 60 min 520kr.

Detta är en mycket avslappnande och stressreducerande helkroppsbehandling. Du kommer i balans och återfinner helheten. Ges med ljummen relaxolja. Det är en mjuk massage som ökar lugn-och ro hormonet Oxytocin i din kropp.

 

Aroma Massage 50 min 480kr.

Välgörande massage för dig som behöver koppla av och få ny energi. Du väljer en härlig kroppsolja och får sedan avnjuta en harmoniskt mjuk massage på baksidan av kroppen, rygg, axlar, nacke och ben. Överarms-dekolltage och ansiktsmassage.

 

Ansikts Massage 50 min 480kr.

En skön avslappnande ansiktsmassage. Även överarmar, dekolltage, nacke och hårbotten masseras. Bra för dig med spänningar i ansikte, käkar och nacke samt huvudvärk.


Ansiktsbehandlingar

 

Klassisk djuprengörande ansiktsbehandling 90 min 650kr.

För dig som är i behov av en djuprengörande ansiktsvård. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, Royal Facial Oil, ansikts-dekolltage och överarmsmassage, fuktgivande ansiktsmask. Medan ansiktsmasken verkar ges en avslappnande hand eller hårbottenmassage.

Avslutas med vårdande ansiktsprodukter.


Pure Cell Treatment 75 min 1495kr.

Världsnyheten med levande växtceller från Rosenrot ger fina resultat på din hud som syns omedelbart!

Detta är en ny unik ansiktsbehandling där levande celler används för att stärka alla hudtyper och hudtillstånd. Som först i världen har Maria Åkerberg lyckats odla fram färska celler från Rosenrot och bevara dem levande så att huden får dra nytta av alla dess fördelar.

Behandlingen passar alla hudtyper men extra bra till en stressad, mogen hud. Huden rengörs och peelas, vi använder både en salt peeling och mjölksyra. I två olika steg slussas cellerna ner i huden tillsammans med ansiktsmak, fuktkräm och närande ansiktsbalm under en kraftfull massage som också sätter fart på cirkulationen och utrensningen.


 

Daggkåpans fukt & näringskick 80 min 680kr.

För dig som behöver mycket fukt och näring på djupet av huden. Uppstamande och ökar spänsten i huden. Här ges extra mycket massage av ansikte, dekolltage, nacke och hårbotten. Du får även handmassage medan masken verkar. Avslutas med vårdande ansiktsprodukter.

 

Silkesträdets antiage behandling 90 min

870 kr.

En uppstramande behandling  för dig med mogen hud. Skonsam porrengörning och plockning av bryn samt uppstramande ansiktsmassage, skalp och nackmassage. En lugnande, rynk reducerande ansiktsmask .samt handmassage ingår.                                                           

                       

Naturkraftens djuprengöring AHA 40 min 480kr.    

Kur 5 behandlingar, 1 ggr/v = 2200kr

Energigivande ansiktsvårdsbehandling som stärker elasticiteten och spänsten i huden. Motverkar oren hud och är porsammandragande. Ger huden bättre lyster och minskar rynkor och ärr. Passar mycket bra till en fet och oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning. Vår AHA syra kommer från sockerbetor.

OBS! Ges ej under vår och sommar halvåret.

 

Apelsinträdets C-vitaminkick 60 min 580kr.   Kur 5 behandlingar, 1 ggr/v = 2700kr

En härlig ansiktsvårdsbehandling som passar alla hudtyper. Uppfräschande energikick för trött och grå hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Bra på solskadad hud.

 

Hästkastanjens antirougebehandling 60 min 580kr.   

Kur 5 behandlingar, 1 ggr/v = 2700kr

En härligt mjuk behandling för dig som har en känslig hud, ytliga blodkärl eller rosacea. Ökar fukthalten och stärker elasticiteten. Lämplig när huden behöver lite extra omvårdnad.

 

Skinande ansikte 30 min 480kr.                                                                    En kortare rengöringsbehandling för dig som vill prova Maria Åkerbergs underbara hudvårdsprodukter. Rengöring, peeling, mask och kräm. Vi väljer tillsammans ut produkter efter dina önskemål.


Fransar & bryn

- Färg fransar och bryn inkl plockning av bryn

  300 kr.

- Färg fransar och bryn 260 kr.

- Färg fransar eller bryn 160 kr.

- Plockning och färg bryn 210 kr.

- Plockning av bryn 110 kr.

 

I alla ansiktsbehandlingar kan du lägga till färgning av fransar & bryn inkl plockning av bryn för 150 kr.
SPA-behandlingar

 

Skogsklassikern 60 min 595kr.

Vi börjar med en skön massage av rygg, axlar och nacke med en värmande olja som mjukar upp stela och ömma muskler. Koppla sedan av med en skön ansiktsvård. Rengöring, peeling, deolltage-ansikts och hårbottenmassage, passande ansiktsmask. Avslutas med vårdande ansiktsprodukter.

 

GÔR GÔTT! 60 min 595kr.

Här får du njuta av en peeling, massage och inpackning av händer och fötter. Under tiden inpackningen verkar får du en uppfräschning av ditt ansikte med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt vårdande ansiktsprodukter.

 

I väntans tider 60 min 590kr.

När du väntar barn är du värd en skön stund bara för dig själv!

Vi inleder med en mjukgörande, avslappnande massage av rygg, armar och ben med en speciell olja som stärker huden och förebygger hudbristningar. Här ingår också saltpeeling samt vårdande produkter för dina fötter och lite extra omvårdnad av ditt ansikte.

Ges efter 16:e graviditetsveckan. 

 

Sväva på moln 90 min 870kr.

En härligt skön behandling som ger dig känslan av att sväva på moln. Behandlingen börjar med en mjuk härlig ryggmassage med ljummen doftande olja, därefter följer en skön ansiktsvårdsbehandling med rengöring, peeling, ansikts-dekolltage samt hårbottenmassage, fuktgivande mask samt vårdande produkter för ditt ansikte. Avslutningsvis får du en skön fot-underbensmassage samt applicering av Foot Creme.

 

Sköna fötter 50 min 495kr.

Detta är en vårdande och välgörande behandling för friska fötter som behöver fräschas upp. Fotbad, peeling, filning av förhårdnader samt nagel/nagelbandsvård. Du får en härlig underbens-fotmassage. Avslutas med välgörande fotvårdsprodukter.